Traybake met Kipdijfilet, Zuurkool en Aardappelpartjes
Vega Tip
Voeg in plaats van de kippendijfilets oesterzwammen toe. Zorg dat er zoveel mogelijk vocht uit de oesterzwammen gaat. Marineer ze vervolgens met sojasaus en honing. Voeg ze de laatste 5 minuten toe aan de bakplaat in de oven.
Kies je favoriete groente voor een heerlijke groene salade. Een makkelijke basis voor de salade is 400 g gemengde sla, 150 gesneden wortel en 1 komkommer in halve plakjes. Mix alles door elkaar en voeg extra toppings toe zoals avocado, tomaat of noten.
Snijd een grote courgette in dunne linten met een mandoline of dunschiller. Gril de plakken kort in een grillpan tot ze zacht en licht gekleurd zijn. Bestrijk de gegrilde plakken met mosterd, vul met de zuurkoolmix en rol ze op zoals in het originele recept. Zo maak je een heerlijk groente-alternatief dat perfect combineert met de romige aardappelpuree!