Makkelijk
Snel klaar

Reuben Ovenschotel

met zuurkool en pastrami

Voorbereiding:
10 min.
Oventijd:
20 min.
4 pers.

Deze smakelijke Reuben dip is perfect voor een gezellige gezinsavond of als hapje tijdens een feestje. Eenvoudig te maken en boordevol smaak, deze dip zal zeker in de smaak vallen bij jong en oud.

Ingrediënten

  • 500 g roomkaas, op kamertemperatuur
  • 225 g pastrami, gehakt
  • 100 g Franse Gruyere kaas, geraspt
  • 70 g zuurkool, goed uitgelekt
  • 60 g zure room
  • 60 g Thousand Island dressing
  • 4 sesam bagels
Delen & printen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in met olijfolie.
  2. Meng in een grote kom de zachte roomkaas met de pastrami, Franse kaas, zuurkool, zure room en de Thousand Island dressing. Roer alles goed door elkaar tot het een mooi, egaal mengsel is.
  3. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de ingevette ovenschaal en zet deze in de oven. Bak het geheel ongeveer 15 tot 20 minuten, totdat de bovenkant mooi goudbruin en bubbelt.
  4. Maak de bagels klaar volgens de verpakking. Haal de schaal uit de oven en serveer met de bagels.

Combinatie Tip

Heerlijk met frisse salade.

Dit gerecht smaakt heerlijk met een frisse, knapperige salade van komkommer en radijsjes om de rijke smaken in balans te brengen.

onze socials

VOlg ons op onze socials

Delen
& printen