Makkelijk
Budget

Naan pizza

met tonijn

Voorbereiding:
7 min.
Oventijd:
8 min.
4 pers.
2 pers.

Deze naanpizza met tonijn is ideaal voor drukke dagen en een echte favoriet bij ons thuis. Met kant-en-klaar naanbrood staat er in een mum van tijd een voedzame maaltijd op tafel. De mix van tonijn, rode ui en gesmolten kaas maakt het heerlijk én simpel genoeg om vaak te maken!

Ingrediënten

  • 2 naanbroden
  • 80 g passata
  • 1 tl oregano
  • Snufje zout en peper
  • 1 kleine rode ui, in dunne halve ringen
  • 100 g tonijn uit blik, uitgelekt
  • 80 g geraspte kaas
  • Handjevol sla, zoals rucola of veldsla
Delen & printen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
  2. Meng in een kommetje de passata met oregano, zout en peper. Verdeel de helft van de tomatensaus over elk naanbrood en strijk het uit met de bolle kant van een lepel.
  3. Bestrooi de naan met geraspte kaas en beleg met tonijn en rode ui.
  4. Leg de naan pizza's op een rooster en bak ze 8 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Haal de pizza's uit de oven en verdeel de sla erover voor een frisse touch.

Combinatie Tip

Frisse salade met cherrytomaat

Serveer de naanpizza met een frisse salade van cherrytomaten, komkommer en een lichte vinaigrette. Dit maakt de maaltijd compleet en voegt een frisse, knapperige textuur toe naast de warme pizza.

onze socials

VOlg ons op onze socials

Delen
& printen