Knapperige pizza
rolletjes met zuurkool en kaas uit de airfryer

Voorbereiding:
10 min.

Oventijd:
6 min.

4 pers.
Deze knapperige pizza rolletjes uit de airfryer zijn de ideale snack voor een drukke dag of gezellige avond met het gezin. Met een vulling van hartig vlees, frisse zuurkool en smeuïge kaas heb je binnen een paar minuten een smaakvolle snack op tafel. Perfect om te delen met het hele gezin en makkelijk te dippen in een romige saus.
Ingrediënten
- 200 g corned beef, fijngehakt
- 150 g zuurkool, uitgelekt
- 100 g Zwitserse kaas, geraspt
- 1 rol pizzadeeg
- Bakspray
Bereidingswijze
- Verwarm de airfryer voor op 200 graden.
- Meng in een grote kom het corned beef, de uitgelekte zuurkool en de geraspte kaas goed door elkaar.
- Rol het pizzadeeg uit tot een dunne laag van ongeveer 3 mm dik.
- Verdeel kleine hoopjes van het vleesmengsel gelijkmatig over de helft van het pizzadeeg.
- Vouw de andere helft van het deeg over het vleesmengsel en druk de randen stevig aan.
- Snijd met een pizzasnijder rond elk rolletje, zorg dat ze goed zijn afgesloten.
- Spray de mand van de airfryer licht in met bakspray en leg de rolletjes erin. Spray de bovenkant ook licht in.
- Bak de rolletjes in 4-6 minuten goudbruin.
- Serveer de warme rolletjes met een romige dressing naar keuze om in te dippen. Geniet ervan!
Combinatie Tip
Stevige groentesoep
Serveer de pizza rolletjes met een stevige groentesoep, zoals een tomaten- of pompoensoep en voeg een eenvoudige salade toe met komkommer, tomaat en wortel voor extra frisheid. Deze combinatie zorgt voor een voedzame, volledige maaltijd met voldoende groente en een warme, vullende basis.
onze socials
VOlg ons op onze socials
Delen
& printen

Knapperige pizza
rolletjes met zuurkool en kaas uit de airfryer
Deze knapperige pizza rolletjes uit de airfryer zijn de ideale snack voor een drukke dag of gezellige avond met het gezin. Met een vulling van hartig vlees, frisse zuurkool en smeuïge kaas heb je binnen een paar minuten een smaakvolle snack op tafel. Perfect om te delen met het hele gezin en makkelijk te dippen in een romige saus.
Ingrediënten
- 200 g corned beef, fijngehakt
- 150 g zuurkool, uitgelekt
- 100 g Zwitserse kaas, geraspt
- 1 rol pizzadeeg
- Bakspray
Bereidingswijze
- Verwarm de airfryer voor op 200 graden.
- Meng in een grote kom het corned beef, de uitgelekte zuurkool en de geraspte kaas goed door elkaar.
- Rol het pizzadeeg uit tot een dunne laag van ongeveer 3 mm dik.
- Verdeel kleine hoopjes van het vleesmengsel gelijkmatig over de helft van het pizzadeeg.
- Vouw de andere helft van het deeg over het vleesmengsel en druk de randen stevig aan.
- Snijd met een pizzasnijder rond elk rolletje, zorg dat ze goed zijn afgesloten.
- Spray de mand van de airfryer licht in met bakspray en leg de rolletjes erin. Spray de bovenkant ook licht in.
- Bak de rolletjes in 4-6 minuten goudbruin.
- Serveer de warme rolletjes met een romige dressing naar keuze om in te dippen. Geniet ervan!